diumenge, 18 d’abril del 2010

Novetats del Bookcrossing


Molt Bona Tarda a Tothom! Muy Buenas Tardes a Todos!
Ei que ja as deixat un llibre, una revista , un cd ... als nostre 4 punts situats al barri del Carmel: Boca Nord,Carmel Amunt,Ferran Tallada o Biblioteca El Carmel Juan Marsé???
Si encara no ho has fet, encara tens temps fins al Divendres dia de Sant Jordi!
I Recorda que a partir de Dimarts 20 a partir de les 17:00 de la Tarda Comença l'intercanvi!!!
El Cartell que t'adjuntem el podràs trobar a tots aquells llocs del barri on puguis fer Bookcrossig, i per fer-ho més fàcil al blog www.bookcrossingalcarmel.blogspot.com el nostre mapa et diu on deixarem els diferents documents per intercanviar!!!
I sobretot si agafes algun document, siusplau desprès retorna'l a on el vas trobar o al teu punt bookcrossing més proper!

Moltes gràcies
I recorda la Presentació Oficial de l'Experiència ni mes ni menys , la farem Divendres 23 Dia de Sant Jordi a partir de les 18:00 de la Tarda a la Biblioteca El Carmel Juan Marsé,situada al Carrer Murtra 145 davant del CAP del Carmel.

Amb la programació d'actes seguent:

18:00/Presentació del Bookcrossing a Càrrec de l'Associació d'Alumnes del Ferran Tallada
18:15/Presentació del Projecte Joves Periodistes i de l'Associació d'Alumnes del Ferran Tallada
18:30/Ostia tu avui es Sant Jordi no? , lectura de poemes i narració d'histories a Càrrec de Toni Femenia i Hector Torreblanca
18:45/Va anem a Berenar , per alguna cosa hem vingut! a Càrrec de l'Associació d'Alumnes del Ferran Tallada i la Cantina de l'I.E.S Ferran Tallada

Us Hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BookCrossing al Carmel 2011, El Mapa!


Ver Mis ubicaciones guardadas en un mapa más grande